hits

Om himmelfarere, innovasjon og InnovasjonsmagasinetNoen uker går fortere enn andre, og takket være Ascencio Domini, eller som vi sier her på berget, Kristi Himmelfart, - som forøvrig får det til å høres ut som om Guds sønn var den første astronauten - er denne uka blant årets korteste for de fleste av oss.

Vi i InnoMag har brukt uka til å ferdigstille årets utgave av INNOVASJONSMAGASINET, og vi kan love deg at du har mye å glede deg til når magasinet treffer Narvesen-hyllene om litt over en uke. Magasinet er for deg som er opptatt av hva morgendagen kan bringe, med alt hva det innebærer av muligheter og trusler for nasjonen Norge, næringslivet generelt, virksomheten du jobber i - og ikke minst deg personlig.

Blant høydepunktene finner du årets utgave av de 25 mest innovative virksomhetene, 50 av Norges beste startups og vi går både Elon Musk og Kinas store lille mann (han er bare 151 centimeter lav), Jack Ma i Ali Baba, tett på klingen. I tillegg har vi intervjuer med både SkatteFUNNs far, Christian Hambro og KapitalFUNNs nybakte pappa, nemlig Terje Breivik.

I denne anledning ønsker jeg å takke alle de flotte bidragsyterne som har bidratt til at årets utgave av INNOVASJONSMAGASINET blir den beste - ever! Ukas Innovasjonsblomst er herved avsendt!

Vi vet også at for kongerikets mange gründere og endringsagenter spiller det liten rolle om uka er kort eller lang, de tenker innovasjon døgnet rundt. Blant disse finner du ukas gründercase BEET, som blant annet ønsker å levere byggeløsninger til (fremtidens) flytende byer.

Neste uke er det igjen duket for Krohntalen, der Innovasjon Norge og Monica Mæland kommer til å drøfte hva som er mulig å få til når offentlig og privat sektor samarbeider på helt nye måter, og hvordan det vil påvirke Statsbudsjettet 2030. InnoMag blir selvfølgelig å være til stede og oppdatere deg på det som blir sagt og gjort på Sentralen onsdag.

Happy Friday!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar