hits

Om gullkorn, kapitalfunn og 3 grunner til å feire

Det er flere grunner til å feire i mai, ikke bare fyller kongeparet 160 år, og Norge selv år i neste uke, - for oss som er opptatt av nyskapning og gode vilkår for både gründere og investorer ga denne uka også en ekstra god grunn til å feire.

KapitalFUNN er en politisk seier for Venstre og Terje Breivik som gir god grunn til å sende flagget til topps for alle som tror på verdien av statlige insitamenter for å bygge landet. Dette er noe både vi og han har sloss for siden forrige valg, og siden ingen av de store politiske partiene virker å være imot, er det god grunn til å stille spørsmålet om hvorfor det skulle ta fire år å få dette på plass.

Konsekvensen for tidligfase investorer og gründere er at det gis fradrag for investeringer på opptil 500.000 kroner årlig i nye vekstselskaper, en åpenbar hjelpende hånd til de som tør å satse. Vi er enige med Terje Breivik i at KapitalFUNN trolig raskt vil finne sin plass som en populær ordning på lik linje med Skattefunn.

Vi i InnoMag har på ingen måte vært alene om å ønske dette. Den nye ordningen er noe både Abelia, IKT Norge, NorBAN, Venturekapitalforeningen og andre har ønsket lenge.

Den nye ordningen vil bli avgrenset av en del kriterier, men regjeringen mener likevel at ca. 40 % av norske selskaper vil kunne falle inn under den nye ordningen. Selskapet må blant annet være yngre enn seks år, ha færre enn 25 årsverk og ikke mer enn 40 millioner kroner i omsetning. Investeringene kan av en merkelig grunn heller ikke komme fra eksisterende aksjonærer eller ansatte i selskapet, og investorene kan ikke bli ansatt i løpet av eiertidsperioden. De siste to kriteriene vitner om at de som har laget reglene ikke selv har startet noe som helst, men ordningen er uansett et godt steg fremover.

Ukas andre høydepunkt var konferansen FUTURE INSIGHT 2030 som ble arrangert for femte år på rad. Konferansen har fokus på endringene vi kommer til å oppleve som følge av ny teknologi og eksponentiell utvikling, og tar for seg ulike trender som vil sette sitt preg på fremtiden. Arrangementet kunne skilte med en rekke profilerte foredragsholdere som John Hagel i Deloitte, Chaffey, statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet og Tor W. Andreassen fra NHH, som hver kom med sine interessante betraktninger om hva vi kan vente oss i tiden som kommer.

Som om ikke dette var nok har Tharald Nustad blåst i hornet og arrangert Katapult Future Fest, - kort oppsummert en god uke for alle som er opptatt av å bygge morgendagens Norge, nye vekstselskaper og virksomheter som er klare for fremtiden. Vi sender flagget til topps og sender ukas Innovasjonsblomst til Venstres nestleder, Terje Breivik, Fremskrittpartiets Jørund Rytman og Høyres Gunnar Gundersen - det er disse politiske håndverkerne som har fått Kapitalfunn på plass.

Happy Friday!

5 kommentarer

Grunnloven er død. EU og USA hersker over Norge. Norge kriger i Afghanistan, Lybia, Irak og Syria når USA beordrer dette. Norge innfører EU lovverk uten spørsmål. EU bilkontroll er tull og tøys ifølge min storebror. Norske soldater er barnemordere å dreper uskyldige muslimer. Norge er alliert med Saudi Arabia som dreper tusenvis av uskyldige mennesker i Jemen. Norge gir penger til Sør Amerika, Afrika og Asia. Disse pengene kunne bli brukt på Norges egen befolkning. Norge bombet Lybia og skapte den største flyktningskrisen i moderne historie.

Stortinget er korrupt og bryr seg ikke om Norges befolkning. Derfor boycotter jeg 17 mai, stortingsvalg og kommunevalg. Demokratiet i Norge er korrupt. Politikerne har ikke sunn fornuft. Politikerne er blindet av ideologien sosialisme og liberalisme. De tilber disse ideologiene som en religion. Vår ideologi er bedre enn din ideologi. Sosialisme er en religion og liberalisme er en religion.

Mainstream media som vg, aftenposten, tv2, nrk osv sprer masse propaganda. Dagbladet fører en korstog mot monarkiet. Hver eneste uke er det en negativ artikkel om monarkiet hos dagbladet. Dagbladet er korrupt og sprer masse propaganda for å gi folk et negativt syn på monarkiet. NRK sprer venstrevridd propaganda. VG fremstiller buddhister som onde mennesker og muslimer som gode mennesker i Myanmar konflikten. Det er muslimer som prøver å innføre kalifatet, men buddhister som er slemme. Fordi buddhister prøver å beskytte sitt eget nasjon. Latterlig er norsk media fremstiller muslimer som ofrer hele tiden. Tror media at mennesker er dumme. Norsk media sprer masse propaganda. Jeg også lei propagandaen fra dagbladet som de fører mot monarkiet i Norge. Negative artikler om kongehuset hver eneste fordømte uke. Alternative media er sannhetens media.

Www.Frieord.no

www.Document.no

www.therebel.media

www.Shoebat.com

www.Heavy.com

www.dailywire.com

www.memritv.org

og masse mer er framtidens media.

Boycotter norsk media, 17 mai, grunnloven, kommunevalg og stortingsvalg. Norge er en korrupt nasjon. Om 20 år er Norge et islamsk kalifat uansett. Når eliten kjemper muslimenes sak, men fremstiller buddhister, ateister, hinduister, kristne og alle andre folkegruppe som onde mennesker. Da har det norsk samfunn et stort problem. Hvis en buddhist havner i en konflikt med muslimer. Så vil stortinget støtte muslimer istedenfor buddhisten. Buddhisten vil være den slemme, mens muslimer er de snille folka. Stortinget har valgt side og de er på muslimenes side. Muslimer får spesielle rettigheter som halal mat og bønnerom. Buddhister, hinduister, kristne, ateister og alle oss andre får ingenting.

På skolen er det lovlig å bruke hijab for muslimer. For oss ateister, buddhister og kristne er det ulovlig å bruke caps og lue i klasserommet. Dette er forskjellsbehandling. På skolen skal muslimer ha halal mat. Hva med kosher mat til jøder? Hva med å ikke servere ku kjøtt på grunn av hinduister?

Nei, kun muslimer har krav på spesial rettigheter i Norge. Når dere i eliten forskjellsbehandler mennesker. Så oppstår det problemer. I min tid på Haugerud ungdomskole. Drev muslimer med å mobbe jøder og hinduer i friminuttet. Muslimer var i flertall og ødela livet til mange jøder og hinduer på denne tiden. Jeg fikk anmerkninger på Haugerud ungdomskole for å nekte å ta av meg caps og lue. Muslimer får ingen anmerkninger når de bruker hijab. Det er forskjellsbehandling av mennesker. Buddhister, ateister, hinduister og jøder blir mobbet hver eneste dag på skolen på grunn av muslimer. Så kommer media med propaganda som at alt er vel og god i Groruddalen. Her foregår det ingen mobbing. Lærene bryr seg ikke. Lærene på skolen er bare opptatt av penger og rektor er kun opptatt av skolens rykte. Det er utrolig latterlig at muslimer har rett på å gå ut av klasserommet for å be en bønn. Vi andre som ikke er muslimer får anmerkninger når vi går på toalettet uten å spørre læreren om lov. Så ringer skolen hjem til våre foreldre for å fortelle om dårlig oppførsel og rampestreker. Fordi vi går på toalettet uten å spørre om lov, men muslimer tør skolen ikke å gjøre noenting med.

Hvis Norge er så fantastisk nasjon. Kan du vennligst forklare meg hvorfor norske ungdommer tilber Adolf Hitler som en gud på deres NAZI nettside og lukkede facebook i Norge? Flere og flere ungdommer blir NAZISTER og eliten lever i en fantasi verden. Om ca 10 år vil det være minst 200000 Breiviker i Norge. Så nei, det er ikke tid for å feire 17 mai. Det er tid for å fikse samfunnet og korrupsjonen hos Stortinget og norsk media. Støtter ikke liberalisme eller sosialisme. Støtter ikke høyresiden eller venstresiden. FRP og Høyre er like korrupt som Arbeiderpartiet og Senterpartiet. Alle politikere i Norge er korrupte landsforrædere.

På Stortinget krangler de om hvordan de best skal rane befolkningen med formueskatt, eiendomsskatt og arveavgift. Så skal de bygge en sigøyrleir for sigøynere i Oslo. Ifølge norsk media. Så skal politikerne sette flere bomstasjoner for å rane våre hardt arbeidende foreldre som kjører til og fra jobben. Så snakker dere om miljøet og grønn teknologi, men dere snakker ikke om det ordentlige problemet. Nemlig at buddhister, hinduister, sikher, jøder og ateister blir mobbet på skolen av muslimer. At flere tusen ungdommer deltar i lukkede facebook grupper. At Nazist bevegelser åpenbart kan rekruttere nye nazister på gaten. Ingenting av de ekte problemer i Norge blir diskutert hos Stortinget. Dere i eliten diskutere sosialisme og liberalisme problemer. Dere diskutere ideologi problemer, mens sunn fornuft ikke blir brukt i det hele tatt.

Norge er en korrupt nasjon. Hilsen anonym 17 årig gutt. Idag henger jeg ute i byen med noen andre folk. Fordi jeg ikke liker å gå på skolen. Norsk skole er trist og deprimerende. Fordi jeg tar meg fri fra skolen idag. Så tok jeg tid til å skrive en lang tekst til deg. Blogger av mr 3 grunner til å feire 17 mai. Nedenfor er en link til en norsk Adolf Hitler nettside i Norge.

https://www.frihetskamp.net

Det er lov å snakke om dritt om kongen hele dagen lang. Men når en politimann prater negativt om Hadia Tajik. Så mister denne politi mannen jobben. Hva er dette for noe tull? Hvorfor skal politikere ha immunitet mot kritikk når kongen har ingen immunitet?

Hvorfor får jeg ikke stipend penger, mens alle andre muslimer får stipend penger? Jeg søkte stipend, men får ikke penger. Fordi mine foreldre tjener altfor mye penger i følge staten. Dette er forskjellsbehandling av mennesker.

Dere korrupte forrædere snakker hele tiden om likhet og likestilling. Alle er like under loven. At Norge er en rettstat. Hvorfor behandler dere ateister, buddhister, sikher, hinduister og kristne som søppel. Muslimer derimot blir behandlet som guder. Å det er også mange buddhister i min klasserom som ikke får stipend. Fordi deres foreldre tjener altfor mye penger. Dette er forskjellsbehandling av folkegrupper, etnisitet og religion.

Derfor feirer jeg ikke 17 mai og 10 av mine venner feirer heller ikke 17 mai. På 17 mai skal vi sitte hjemme, spille Dota 2 og ha det gøy.

Til helsike med politikerne og Stortinget som driver med forskjellsbehandling av mennesker. Å disse kommunistene som bare raner mennesker etter mennesker for å berike seg selv. 17 mai feiring er en hyklersk feiring. Dere taler med to tunger som den sataniske slange.

17 mai handler om å feire frihet. Det er ingen politikere i Norge som arbeider for frihet. Alle arbeider for et tyrannisk og diktatorisk samfunn. FRP/Høyre ønsker full overvåkning av samfunnet. Det samme gjør AP og senterpartiet, men de sier det bare ikke høyt ut. Arbeiderpartiet ønsker å utslette alle jøder. Det er derfor Arbeiderpartiet støtter Palestina og LO finansierer arbeiderpartiet for å utslette alle jøder i Norge.

Hvorfor er det slik at Arbeiderpartiet elsker muslimer, men hater jøder, buddhister, hinduister, kristne og alle andre som ikke er muslimer? Feirer aldri mer 17 mai. FRP/Høyre er kjøpt og betalt av Rema1000, Coop og Kiwi kjedene. Arbeiderpartiet er kjøpt og betalt av LO. Alle politikerne jobber for eliten og ikke for befolkningen. Alle som ikke er enig med eliten kalles for populister.

Eliten har et kun et mål i 2017. Det er berike seg selv med folkets skattepenger. Både sosialister og liberalister ønsker å berike seg selv. Høyere skatter, høyere skatter og høyere skatter.

Som jøde føler jeg meg ikke trygg i Norge. FRP og Høyre hater jøder. Rødt, Arbeiderpartiet, MDG og alle sosialister i Norge hater jøder. Jeg har lest deres parti program. Alle sosialister i Norge ønsker å utslette Israel. Arbeiderpartiet ønsker å utslette alle jøder sammen med LO. Jeg føler meg ikke trygg noen steder i Oslo. Fordi alle sosialister hater jøder og alle liberalister hater jøder. Spesielt Arbeiderpartiet ønsker å utslette alle jøder i Norge. Som Norsk jøde feirer jeg ikke 17 mai. Fordi alle politikere ønsker å drepe meg og de ønsker å utslette Israel. 17 mai handler å feire frihet. Stortings politikere og politikere generelt arbeider ikke for frihet. De arbeider for muslimer og ønsker å utslette alle jøder i Norge. Jeg tør ikke engang å gå med jødiske klær på skolen. Fordi majoriteten av elever er muslimer. Så dette er grunnen til at jeg boycotter 17 mai. De muslimer som vet at jeg er jøde. Sender meg daglig trussel brev i posten. Norge er et veldig utrygt nasjon. Som jøde føler jeg meg truet hele dagen lang og føler meg ikke trygg noen steder.

Daglig kommer muslimer med trussel som at de skal voldta min lillesøster. Så nei takk til 17 mai. Dersom Norge var et trygt nasjon med mye frihet. Så ville jøder gått rundt med jødiske klær. Dette kan vi ikke fordi majoriteten av muslimer ønsker å drepe oss jøder i Norge. Politiet henlegger også 99,99% av mine anmeldelser. Så der hjelper det lite å anmelde trusler.

Skriv en ny kommentar